27.07.2022
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Το συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο Oxford Brookes ανάμεσα στα καλύτερα Πανεπιστήμια στον κόσμο για το 2022 

Σε συνεργασία με το Oxford Brookes University, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει προγράμματα σπουδών σε τομείς όπως Τουρισμός, Πληροφορική, Αρχιτεκτονική, Νομική κ.α.

Το Πανεπιστήμιο Oxford Brookes University, με το οποίο συνεργάζεται το Μητροπολιτικό Κολλέγιο για την παροχή σύγχρονων προγραμμάτων σπουδών, ανακοίνωσε τις θέσεις που έλαβε στις παγκόσμιες κατατάξεις πανεπιστημίων για το 2022.

Για ακόμα μια χρονιά, το Βρετανικό Πανεπιστήμιο με έδρα την Οξφόρδη της Μ. Βρετανίας, ξεχώρισε για την ποιότητα των προγραμμάτων σπουδών, των μεθόδων διδασκαλίας και της ερευνητικής δραστηριότητας και κατέκτησε μια θέση ανάμεσα στα καλύτερα Πανεπιστήμια στον κόσμο, στον Διεθνή Πίνακα Κατάταξης Πανεπιστημίων, QS World University Rankings.

Πιο συγκεκριμένα, για το 2022, το Πανεπιστήμιο OBU έλαβε διεθνή αναγνώριση για την υψηλή ποιότητα των σπουδών που προσφέρει σε 16 γνωστικά πεδία, με κορυφαίο αυτό του Τουρισμού για το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στα 20 καλύτερα Πανεπιστήμια στον κόσμο. Ακολουθούν πεδιά όπως αυτά της Αρχιτεκτονικής, της Λογιστικής και των Χρηματοοικονομικών, της Νομικης και της Πληροφορικής για τα οποία το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συνεργάζεται με το OBU παρέχοντας τα εξής προγράμματα σπουδών:

Τουρισμός:

MSc International Hospitality, Events and Tourism Management
(Μεταπτυχιακό στη Διεθνή Φιλοξενία, Οργάνωση Εκδηλώσεων και Διοίκηση Τουρισμού)

Αρχιτεκτονική:

BArch (Hons) Architecture

MArch Architecture and Urban Design (Μεταπτυχιακό στην Αρχιτεκτονική και τον Αστικό Σχεδιασμό)

Λογιστική & Χρηματοοικονομικά: 

BSc (Hons) Accounting and Finance (Λογιστική και Χρηματοοικονομική)

MSc Accounting and Finance (Μεταπτυχιακό στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική)

Νομική: 

LLB (Hons) Bachelor of Laws

LLM Master of Laws με 2 κατευθύνσεις

Πληροφορική:
BSc (Hons) Information Technology for Business (Τεχνολογία Πληροφορικής για Επιχειρήσεις)

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει το το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το διακεκριμένο Oxford Brookes University. Μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ.

Με στόχο την παροχή προγραμμάτων σπουδών υψηλής ποιότητας από διακεκριμένα πανεπιστήμια στον κόσμο, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συνεργάζεται με το Oxford Brookes University και προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη δυνατότητα απόκτησης πτυχίων από ένα κορυφαίο Πανεπιστήμιο, με έδρα την Οξφόρδη της Μ. Βρετανίας.

Η πρόσφατη επιτυχία του συνεργαζόμενου Πανεπιστημίου Oxford Brookes University έρχεται να προστεθεί σε ήδη μεγάλη λίστα των διακρίσεών του στις παγκόσμιες κατατάξεις των πανεπιστημίων.

Πιο συγκεκριμένα το OBU είναι:

1 από τα 50 καλύτερα Πανεπιστήμια στη Μ.Βρετανία (Guardian University Guide 2022)

7ο καλύτερο Πανεπιστήμιο για την ερευνητική του δραστηριότητα και 6ο για τις μεθόδους διδασκαλίας (THE Young University Rankings, February 2022)

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ