09.02.2023
ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Τα ισχυρότερα ονόματα της τουριστικής αγοράς εργασίας στο TOURISM CAREER DAY 2023 του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Συνεντεύξεις, δικτύωση και πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση για τους φοιτητές και απόφοιτους της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Μεριμνώντας για τη ταχύτατη και αποτελεσματική ένταξή φοιτητών και αποφοίτων στην αγορά εργασίας, η πολυβραβευμένη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργάνωσε το μεγάλο event διασύνδεσης φοιτητών και αποφοίτων. Η Ημέρα Καριέρας Τουρισμού- Tourism Career Day 2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο αμφιθέατρο του Campus Αθήνας, με τη συμμετοχή φοιτητών και ξενοδοχείων. 

Μπορείτε να δείτε τις εταιρίες που συμμετείχαν στη διοργάνωση “Tourism Career Day 2023″ ΕΔΩ.

 

Όπως κάθε χρονιά, η εκδήλωση παρουσίασε την αναμενόμενη επιτυχία, λαμβάνοντας εξαιρετικά σχόλια για την οργάνωση, την πρόβλεψη, την ποιότητα και προετοιμασία των φοιτητών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Με τη συμμετοχή 45+  ξενοδοχειακών ομίλων, 200 ξενοδοχείων, αλλά και μερικών από τα επικρατέστερα travel agencies, οι φοιτητές συμμετείχαν στη μεγαλύτερη διοργάνωση για καριέρα στον Τουρισμό. Μέσα από τις ατομικές συνεντεύξεις με τα ισχυρότερα ονόματα της τουριστικής αγοράς εργασίας, οι φοιτητές αξιολογήθηκαν για τις ικανότητες τους, δέχτηκαν προσφορές για θέσεις πρακτικής άσκησης και εργασίας που θα τους προετοιμάσουν για μια καριέρα στον χώρο της φιλοξενίας.

Στόχος του θεσμού Tourism Career Days είναι η γνωριμία, δικτύωση και αποκατάσταση σε κυρίαρχα ονόματα του κλάδου της φιλοξενίας με απώτερο σκοπό να εξασφαλίσουν μια δυναμική είσοδο στην αγορά εργασίας.

Η δράση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με στόχο τη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών που ευνοούν μια επιτυχή επαγγελματική αποκατάσταση. 

Στόχος του θεσμού Tourism Career Days είναι η γνωριμία, δικτύωση και αποκατάσταση σε κυρίαρχα ονόματα του κλάδου της φιλοξενίας με απώτερο σκοπό να εξασφαλίσουν μια δυναμική είσοδο στην αγορά εργασίας η οποία θα τους επιτρέψει να χτίσουν μια καριέρα με σταθερά ανοδική πορεία, καθώς και το δικό τους δίκτυο επαγγελματικών επαφών.

Επιπλέον, μέσα από τις συναντήσεις και τη συνδιαλλαγή τους με εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις συνθήκες εργασίας, τις σύγχρονες απαιτήσεις και τάσεις του κλάδου που αφορούν στις γνώσεις και στις δεξιότητες/ικανότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση.

Παράλληλα, τους δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουν και τις δικές τους δυνατότητες στην εύρεση εργασίας σύμφωνα με τα ταλέντα, τις δεξιότητες και τις επαγγελματικές επιδιώξεις τους και ανάλογα να προσαρμόσουν το επαγγελματικό τους προφίλ.

Δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα από την εκδήλωση
Tourism Career Days για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 παρακάτω. 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ