12.02.2024
ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Tourism Career Day 2024: το ετήσιο ραντεβού των φοιτητών της Σχολής Τουρισμού με την αγορά εργασίας

Το μεγάλο event της Σχολής Τουρισμού για τη διασύνδεση φοιτητών και αποφοίτων με την αγορά εργασίας και τους μεγάλυτερους εκπροσώπους του κλάδου της φιλοξενίας.

Αξιοποιώντας το εκτεταμένο και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργάνωσε Ημέρες Καριέρας για τους φοιτητές και απόφοιτους των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει. Το event δικτύωσης “Tourism Career Day 2024” πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία και τη συμμετοχή 45+ ξενοδοχειακών ομίλων, 250+ ξενοδοχείων και properties και κορυφαίων travel agencies και εταιριών αερομεταφορών. 

Εκπρόσωποι των εταιριών που συμμετείχαν στο Τourism Career Day 2024 μοιράζονται τις εντυπώσεις τους από τις συνεντεύξεις με τους φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. 

Στη φετινή διοργάνωση είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Πρόεδρο Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Αλέξανδρο Βασιλικό, ο οποίος απηύθυνε ένα ιδιαίτερα θερμό καλωσόρισμα στους συμμετέχοντες φοιτητές, δίνοντας τις καλύτερες ευχές του για την επιτυχή έκβαση των συνεντεύξεων. Το event έλαβε χώρα στους χώρους του Campus Αθήνας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου (Ακαδημίας 42), με τον Ακαδημαϊκό Διευθυντή του Campus, κ. Στεφάνου Γιώργο, να καλωσορίζει τους φοιτητές και τους εκπροσώπους των εταιριών.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργάνωσε διαδικτυακό event “Virtual Tourism Career Day 2024″ για τους φοιτητές των προγραμμάτων σπουδών Τουρισμού από τα Campuses Θεσσαλόνικης, Λάρισας, Πάτρας, Ρόδου και Ηρακλείου Κρήτης.

Στη διάρκεια του event, εκπροσώποι και HR στελέχη από τις παραπάνω εταιρίες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να θέσουν τις ερωτήσεις τους σε φοιτητές από όλα τα έτη του προγράμματος σπουδών στη Διοίκηση Τουριστικών & Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων από τα Campuses Αττικής (Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιάς), με σκοπό να τους ενσωματώσουν στο δυναμικό τους.

Η Ημέρας Καριέρας Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση για καριέρα στον Τουρισμό.

Λίγα λόγια για τον θεσμό:

Η Ημέρα Καριέρας Τουρισμού αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία διασύνδεσης και επαγγελματικής ανέλιξης για κάθε φοιτητή ή απόφοιτο που στοχεύει σε μια ανοδική και αποδοτική καριέρα στον κλάδο του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.

Στη διάρκεια των ατομικών συνεντεύξεων, φοιτητές και απόφοιτοι έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον εαυτό και το portfolio τους και είτε να κλείσουν την επόμενη θέση εργασίας ή πρακτικής άσκησης, είτε να συνάψουν ισχυρούς δεσμούς ενισχύοντας το προσωπικό τους επαγγελματικό δίκτυο. Η συμμετοχή τους αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για αξιολόγηση, ανατροφοδότηση και γνωριμία με τη δυναμική και τις ικανότητές τους, ώστε οι υποψήφιοι να γνωρίζουν τόσο τα δυνατά τους σημεία, όσο και αυτά που χρήζουν βελτίωσης.

Οι Ημέρες Καριέρας Τουρισμού ανήκουν στις δομημένες ενέργειες του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για τη διασύνδεση και επαγγελματική αποκατάσταση των φοιτητών και αποφοίτων.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ