23.12.2022
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ and ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Βραβείο Αριστείας Ψηφιακού Μετασχηματισμού στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στα BCS Hellenic IT Awards 2022

Το βραβείο “Digital Transformation Excellence Award in Higher Education Sector” αποτελεί μια σπουδαία διάκριση για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, που ήταν το μόνο Κολλέγιο που βραβεύτηκε στη διοργάνωση.

Ακόμη ένα σημαντικό βραβείο, που αντικατοπτρίζει τις αξίες της αριστείας και της υψηλής ποιότητας στην εκπαίδευση, απέσπασε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, στα BCS Hellenic IT Awards, έναν επίσημο θεσμικό Φορέα Πληροφορικής, με κορυφαίο παγκοσμίως κύρος, που βραβεύει τους οργανισμούς που έχουν ανέλθει σε κορυφαίο επίπεδο Digital Excellence.

Πρόκειται για το βραβείο “Digital Transformation Excellence Award in Higher Education Sector” (Αριστείας Ψηφιακού Μετασχηματισμού στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση), που έλαβε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στην τελετή απονομής των BCS Hellenic IT Awards, του British Computer Society (BCS), στην Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία στην Αθήνα. Το βραβείο παρέλαβε ο Δρ. Αντώνιος Μουχταρόπουλος, Dean of Digital Learning & EdTech στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο από τον Πρόεδρο του BCS στην Ελλάδα κ. Χρήστο Σταυρουλάκη, παρουσία του Βρετανού Πρέσβη κ. Matthew Lodge και του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκου Πιερρακάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ήταν το μόνο Κολλέγιο που βραβεύτηκε στη διοργάνωση, ενώ η σημαντική αυτή διάκριση αναγνωρίζει την παροχή υψηλού επιπέδου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με την αξιοποίηση των πιο σύγχρονων και καινοτόμων τεχνολογιών.

Ανακαλύψτε ΕΔΩ όλα τα προγράμματα σπουδών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. 

Επιπλέον, στο πλαίσιο των BCS Hellenic IT Awards, βραβεύτηκαν από το BCS οι παρακάτω αριστούχοι απόφοιτοι Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στις πτυχιακές και μεταπτυχιακές Πανεπιστημιακές σπουδές τους στην Πληροφορική:

• Μιχαήλ Μάρκου, BSc (Hons), Computer Science, University of East London
• Ιάσων-Νικόλαος Συναδινός, BSc (Hons) CyberSecurity & Networks, University of East London
• Χριστόφορος Σπάθας, BSc (Hons) Computer Science, University of East London
• Αντώνιος Κονόμος, MSc Data Science, University of East London
• Clerido Bici, BSc Computer Science, University of East London
• Παναγιώτης Κοντογεωργίου, BSc (Hons) IT for Business, Oxford Brookes University

To British Computer Society (BCS), είναι ο κορυφαίος παγκοσμίως Φορέας Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κωνσταντίνος Χαμπίδης, η Σύμβουλος Διεθνών Θεμάτων του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κα Μαρία Μαυριδάκη, η Σύμβουλος του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κα Μαρία Διαμαντή, η Education Manager του British Council κα Κατερίνα Φεγγάρου και ο Principal του Μητροπολιτικού Κολλεγίου κος Δημήτρης Διαμαντής Hon DBA. Μετά το πέρας της τελετής, ακολούθησε δεξίωση προς τιμήν όλων των βραβευθέντων.

Λίγα λόγια για το British Computer Society:

To British Computer Society (BCS), είναι ο κορυφαίος παγκοσμίως Φορέας Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής. Ιδρύθηκε το 1957 στην Μ. Βρετανία και σήμερα έχει πάνω από 60.000 Μέλη σε 150 Χώρες. Έχει πάνω από 50 εξειδικευμένα Τμήματα ανά τομέα Πληροφορικής, πάνω από 60 παραρτήματα (μεταξύ των οποίων είναι το Ελληνικό), και πάνω από 40 Πανεπιστημιακά Τμήματα. Λειτουργεί με Royal Charter, ως υπεύθυνο για τα standards για την εκπαίδευση, τους Επαγγελματίες, την ηθική, και τις πρακτικές στην Πληροφορική. Είναι ο διεθνής Φορέας απονομής του Chartered IT Professional status. Το αρχικό moto του ήταν «it’s about setting standards», ενώ το σύγχρονο moto του είναι «to make IT good for the Society”.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ