24.12.2022
ΣΧΟΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Φοιτητές Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Λάρισας στο χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου «Φλόγα»

Φοιτητές από το Τμήμα Ψυχολογίας του Campus Λάρισας βοήθησαν στην επιτυχή διεξαγωγή του bazaar που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φλόγα.

Στηρίζοντας το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη Λάρισα συμμετείχε υποστηρικτικά στο χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσαν. Πιο συγκεκριμένα, φοιτητές του Τμήματος Ψυχολογίας από το πρόγραμμα BSc (Hons) Psychology του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στη Λάρισα, βοήθησαν εθελοντικά στην επιτυχή διεξαγωγή του.

Το bazaar είχε διάρκεια 3 ημέρες και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης τοπικών προϊόντων «ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ», που διεξήχθη τον Δεκέμβριο, στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας.

Οι φοιτητές που συμμετείχαν ως εθελοντές στη δράση του Συλλόγου, ενόψει των Χριστουγέννων, απηύθυναν το δικό τους κάλεσμα και μήνυμα αγάπης και προσφοράς ώστε να ευαισθητοποιήσουν μέλη της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας να συμβάλουν στο έργο της Φλόγας.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προωθεί τη συμμετοχή των φοιτητών σε εθελοντικές δράσεις και ενέργειες με κοινωνικό πρόσημα και φιλανθρωπικό σκοπό.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ