29.11.2021
ΣΧΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ

Webinar: «Θηλασμός του πρόωρου μωρού: ένα θαύμα-μια πρόκληση»

Οι μηνιαίες εκπαιδευτικές συναντήσεις από το Τμήμα Μαιευτικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου επιστρέφουν με ένα θέμα που απασχολεί ολοένα και περισσότερες νέες μητέρες.

Στο πλαίσιο της σειράς online σεμιναρίων Midwifery Monthly Seminars, το Τμήμα Μαιευτικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργανώνει, διαδικτυακά, εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Θηλασμός του πρόωρου μωρού: ένα θαύμα-μια πρόκληση».

Η πρώτη συνάντηση, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου και ώρες 11:00-13:00.

Στον ρόλο της εισηγήτριας, έχουμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε διαδικτυακά την κα Βασιλάκη Ιωάννα, μαία, IBCLC, Πρόεδρο Σωματείου Σπίτι Θηλασμού και Γεν.Γραμματέα Ελληνικής Ψυχοπροφυλακτικής Εταιρείας η οποία θα τοποθετηθεί αναλυτικά πάνω στο θέμα.

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά, μέσω Microsoft Teams.
  • Η συμμετοχή και παρακολούθηση είναι δωρεάν. Απαιτείται Δήλωση Συμμετοχής συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πρόσκληση και το link στο οποίο θα συνδεθούν μέσω email, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα δηλώσουν, στη Φόρμα Συμμετοχής.

Λίγα λόγια για τη σειρά εκπαιδευτικών συναντήσεων Midwifery Monthly Seminars

Τα Monthly Seminars του Τμήματος Μαιευτικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι μία σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων που διοργανώνονται με γνώμονα τη συνεχή επαφή των φοιτητών με τις επιστημονικές εξελίξεις του κλάδου τους και έχουν στόχο να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές των φοιτητών, παράλληλα με τον κύκλο των σπουδών τους. Στο πλαίσιο αυτό, ένας διακεκριμένος επαγγελματίας του κλάδου παρουσιάζει θέματα και επικαιροποιημένες οδηγίες που άπτονται του τομέα της Μαιευτικής.

Συντονιστείτε μαζί μας!

Η σειρά Midwifery Monthly Seminars έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και να λαμβάνει χώρα στο τέλος κάθε μήνα. Απευθύνεται τόσο σε φοιτητές και απόφοιτους Μαιευτικής (αλλά και σχετικών επιστημών), καθώς και σε ιδιώτες με ενδιαφέρον τόσο για το θέμα της κάθε συνάντησης, όσο και για τις νεότερες εξελίξεις της επιστήμης της Μαιευτικής. Η συμμετοχή και παρακολουθήση είναι δωρεάν.

 

 

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης