30.09.2020
ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Live Webinar: Κορυφαία στελέχη της ελληνικής οικονομίας συζητούν για τη μετά Covid εποχή

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, συμβαδίζοντας με την επικαιρότητα και τις αλλαγές που επιφέρει στους κλάδους της Οικονομίας και του Επιχειρείν, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Μετά COVID-19 εποχή: η Ελληνική Οικονομία, το Επιχειρείν και το μέλλον της Εργασίας».H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 30/9, στις 19:00, μέσω YouTube Live.

Τη συζήτηση θα ανοίξει ο κ. Φραγκογιάννης Κώστας, Υφυπουργός Εξωτερικών, για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια. Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν κορυφαία στελέχη της αγοράς από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις, με συντονιστή τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Πεφάνη. Πιο αναλυτικά:  

Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Aldemar Resorts

Δανάη Μπεζαντάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος Navigator Shipping Consultants

Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Logistics και OnLine Data A.E.

Αθανάσιος Συριανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης (ΕΖΑ)

Ιάκωβος Καργαρώτος, Αντιπρόεδρος Παπαστράτος (Θυγατρική της Philip Morris International)

Δημήτριος Βέργαδος, Διευθυντής Τομέα ΜΜΕ, Θέσεων και Ενημέρωσης ΣΕΒ {rsform 90}CVCVCVCVCVCVCVCVΑλέξανδρος ΑγγελόπουλοςΟ Αλέξανδρος Αγγελόπουλος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση από το 1995, ενώ παράλληλα διατηρεί συμμετοχική δράση σε διάφορους οργανισμούς και επαγγελματικές ενώσεις ενασχολούμενος συστηματικά με την εφαρμογή νέων ιδέες και πολιτικών τόσο στο χώρο του τουρισμού αλλά και στον ευρύ επιχειρηματικό κόσμο.
Το 2018, εντάχθηκε στην Επιτροπή του νεοσύστατου κέντρου βιωσιμότητας Sustainability Development Center on Governance and Public Law ενώ παράλληλα αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του επίσης νεοσύστατου Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας. Μέχρι και το 2017, ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος ήταν Μέλος του ΔΣ & Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβαλλοντικής Πολιτικής του ΞΕΕ ενώ μέχρι το 2019 διατέλεσε Αντιπρόεδρος στο Ευρασιατικό Συμβούλιο (GEBC). Το 2018, εκλέχτηκε εκ νέου στο ΔΣ εκπροσωπώντας τα πέντε αστέρων ξενοδοχεία Κρήτης και Γενικός Γραμματέας στην Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου και το 2019 εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος Β’ Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Νέων Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ). Το 2020, συστάθηκε Ομάδα Εργασίας Γαστρονομικού Τουρισμού, πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού στην οποία ενεργό μέλος της είναι και ο κ. Αγγελόπουλος ως ο εμπνευστής του Sympossio Greek Gourmet Touring, του μοναδικού επιτυχημένου προγράμματος προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό ενώ διετέλεσε λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα Βιοικονομίας, Κυκλικής Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης στο μάθημα για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στον Τουρισμό.
Επίσης, από το 2010, κατέχει τον τίτλο του επίτιμου Πρόξενου της Ουκρανίας για την Πελοπόννησο.Δημήτρης ΠεφάνηςO Δημήτρης Πεφάνης γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα. Σπούδασε Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σε New Media Journalism από το Emerson College των Ηνωμένων Πολιτειών. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στην Ελλάδα και στις Ηνωμένες Πολιτείες καλύπτοντας μεταξύ άλλων θέματα τεχνολογίας, οικονομίας και ψηφιακών μέσων. Το 2012 βραβεύθηκε από τον όμιλο της Citigroup με το Journalistic Excellence Award για το καλύτερο επιχειρηματικό ρεπορτάζ.Κώστας ΦραγκογιάννηςΟ Κώστας Φραγκογιάννης γεννήθηκε το 1959 στην Καβάλα όπου και ολοκλήρωσε την βασική του εκπαίδευση. Μετά την αποφοίτηση του από το Βρετανικό Ινστιτούτο Marketing (HND), συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική αποκτώντας BS στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, και MBA στο International Management & στα Συστήματα Πληροφορικής, από το University of San Francisco. Έχει διατελέσει για πάνω από 30 χρόνια υψηλόβαθμο στέλεχος σε σημαντικές επιχειρήσεις και ομίλους όπως η Εμπορική Τράπεζα, η Interbank, η Δέλτα, ο Όμιλος Βασιλάκη, ο Ant1, o Όμιλος Βιοχάλκο, η Vivartia. Μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του ως αρμόδιος Υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα Οικονομικής Διπλωματί

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ