28.07.2021
ΣΧΟΛΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Guest lectures από διεθνώς κορυφαίους επιστήμονες για τους φοιτητές του μεταπτυχιακού Εφαρμοσμένης Διατροφής Αθλητισμού και Άσκησης

Ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη της Διατροφολογίας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσκάλεσε και φιλοξένησε, διαδικτυακά, καταξιωμένα ονόματα του κλάδου, δίνοντας την ευκαιρία στους φοιτητές του μεταπτυχιακού Εφαρμοσμένης Διατροφής Αθλητισμού και Άσκησης (MSc Applied Sport and Exercise Nutrition) να ενημερωθούν για τα νέα επιστημονικά δεδομένα από διεθνώς αναγνωρισμένους επαγγελματίες. Στη διάρκεια των διαλέξεών τους, οι ομιλητές παρουσίασαν επίκαιρα θέματα της Διατροφολογίας και συνομίλησαν με τους φοιτητές, μεταδίδοντας τους γνώσεις από την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία τους. 

Πιο συγκεκριμένα, στη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς 2020-2021, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαλέξεις από τους κ.κ.:


Terence O’Rorke
Vice Chair of the European Specialist Sport Nutrition Alliance & Business Development Manager LGC lab-Informed Sport), με θέμα «Προστασία του αθλητή από το ακούσιο doping», με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

 


Prof. Ron Maughan
Ομότιμος Καθηγητής Αθλητιατρικής, με θέμα τα writing skills σε ένα ευρύ πεδίο, από την καριέρα μέχρι την έρευνα.

 


Ντάνιελ Καψή
(MSc, PhDc, RD) Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, με θέμα «Άσκηση και συμπληρώματα».

 

Δρ. Βασίλη Πασχάλη
Καθηγητής ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με θέμα «Άσκηση και οξειδωτικό στρες».

 

Σάκη Ζαββο
Διατροφολόγος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου-ΑΕΚ, με θέμα τη «Θερμορύθμιση».


Γιώργο Μουλίνο
PhD Φυσιολογίας της άσκησης και της Διατροφής, Μ.Sc – PhD Αθλητιατρικής, Καθηγητής φυσικής αγωγής, Φυσικοθεραπευτής, με θέμα «Διατροφή μετά από αθλητικό τραυματισμό».

 

Μάθετε περισσότερα για το μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Διατροφή Αθλητισμού και ΆσκησηΕφαρμοσμένη Διατροφή Αθλητισμού και Άσκηση που προσφέρεται στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο
από το διακεκριμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο Oxford Brookes University. 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ