30.05.2022
ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετέχει στις Ημέρες Θάλασσας 2022 του Δήμου Πειραιά

To Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργανώνειτη δράση “Be captain for a Day” και δίνει στο κοινό την ευκαιρία να ταξιδέψει με τον προσομοιωτή γέφυρας της Ναυτικής Ακαδημίας!

 

Στηρίζοντας τον Δήμο Πειραιά όπου εδρεύει το Campus Πειραιά, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετέχει στην μεγάλη γιορτή «Ημέρες Θάλασσας» 2022, με τη δράση “Be Captain for a day”. Στο πλαίσιο αυτό, δίνει την ευκαιρία σε ενδιαφερόμενους και επισκέπτες να «ταξιδέψουν» σε πραγματικά λιμάνια με «όχημα» έναν από τους πλέον προηγμένους προσομοιωτές γέφυρας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την να ζήσουν μία συναρπαστική εμπειρία πλοήγησης μέσω της χρήσης του Προσομοιωτή Γέφυρας (Full Mission Bridge Simulator) που βρίσκεται στα εργαστήρια της Ναυτικής Ακαδημίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον Προσομοιωτή Γέφυρας και τα εντυπωσιακά εργαστήρια της Ναυτικής Ακαδημίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. 

Η δράση “Be captain for a day” θα λάβει χώρα από τη Δευτέρα 30/5 έως Παρασκευή 3/6, 17.00 έως 18.00, στις εγκαταστάσεις Μητροπολιτικού Κολλεγίου στον Πειραιά (Κολοκοτρώνη 110, Πλατεία Τερψιθέας).

Συνολικά, θα πραγματοποιηθούν 5 δράσεις, με διάρκεια 1 ώρα έκαστη. Κάθε δράση θα τελείται υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του διδακτικού προσωπικού της Ναυτικής Ακαδημίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Για τη συμμετοχή σας, απαιτείται η συμπλήρωση δήλωσης συμμετοχής. 

Για να δηλώσετε συμμετοχή χρειάζεται να στείλετε mail με τα στοιχεία σας στη διεύθυνση vapostolopoulou@mitropolitiko.edu.gr

Υπεύθυνη Συμμετοχών: Αποστολοπούλου Βίκυ (210-4121200)

Λίγα λόγια για τις «Ημέρες Θάλασσας»: 

Οι «Ημέρες Θάλασσας» είναι ένας θεσμός που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Campus Πειραιά με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα σε κατοίκους και επισκέπτες να γνωρίσουν τον πολιτισμό, την ιστορία, τον σύγχρονο χαρακτήρα του Πειραιά, αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρει η θάλασσα για την ανάπτυξη της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό, για ένα δεκαήμερο, ο Πειραιάς γίνεται το επίκεντρο δεκάδων εκδηλώσεων οι οποίες προσφέρονται δωρεάν, για μικρούς και μεγάλους. Μπορείτε να δείτε τη δράση “Βe captain for a day” και στο site του θεσμού Ημέρες Θάλασσας, ΕΔΩ

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ