01.06.2022
ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Πλήρες Μέλος στο δίκτυο EFMD για τα προγράμματα της Σχολής Διοίκησης

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο απέκτησε την ιδιότητα Μέλους στο European Foundation for Management Development (EFMD), για τα προγράμματα σπουδών της Σχολής Διοίκησης.

Παρέχοντας προγράμματα σπουδών υψηλής ποιότητας στον τομέα της Διοίκησης, η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων &  Οικονομικών Επιστημών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου έγινε Πλήρες Μέλος του EFMD Global.

Το EFMD (European Foundation for Management Development) δραστηριοποιείται με στόχο στην ενίσχυση της αριστείας στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη επαγγελματιών διοίκησης, ικανών να προσφέρουν και να συμβάλουν στην πρόοδο του κλάδου, σε διεθνές επίπεδο.

Με την ιδιότητα μέλους στον ΕFMD, οι φοιτητές και απόφοιτοι της Σχολής Διοίκησης έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες ενός διεθνώς αναγνωρισμένου δικτύου επαγγελματιών και φορέων Διοίκησης.  

Στο δίκτυο του EFMD ανήκουν περισσότεροι από 30.000 επαγγελματίες και φορείς δημόσιας και ιδιωτικής διοίκησης, καθώς και 972 εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Με την ιδιότητα μέλους στον ΕFMD, οι φοιτητές και απόφοιτοι της Σχολής Διοίκησης έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες ενός διεθνώς αναγνωρισμένου δικτύου επαγγελματιών και φορέων Διοίκησης. Η συμμετοχή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο δίκτυο του EFMD επιφέρει μια σειρά από οφέλη, ειδικά σχεδιασμένα για την επαγγελματική τους ανάπτυξη, όπως την πρόσβαση σε αρχεία και εκπαιδευτικές δραστηριότητες σχετικές με το γνωστικό αντικείμενό τους. Το ΕFMD διοργανώνει διαδικτυακά projects που προορίζονται τόσο για φοιτητές (προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών), όσο και για καθηγητές, όπως σεμινάρια, εκπαιδευτικές εκθέσεις και ημέρες καριέρας. Επιπλέον, παρέχει πρόσβαση σε δημοσιεύσεις, διεθνή projects, εξετάσεις διαπίστευσης και πιστοποίησης, συγγραφή υποθέσεων και διδακτορικά ερευνητικά βραβεία.

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών προσφέρει σύγχρονα προγράμματα σπουδών, σε συνεργασία με τα διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια Queen Margaret University, Oxford Brookes University και University of East London, στους εξής τομείς:

  • Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Οικονομικά
  • Marketing
  • Λογιστική & Χρηματοοικονομική
  • Digital Marketing
  • Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία
  • Διαχείριση Ακινήτων

Λίγα λόγια για το EFMD

Το EFMD ιδρύθηκε το 1972, ως οργανισμός με μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και η έδρα του βρίσκεται στις Βρυξέλλες. Σήμερα παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των προτύπων και των προσεγγίσεων σε ο,τι αφορά στην εκπαίδευση πάνω σε θέματα διοίκησης. Aποτελεί πηγή πληροφόρησης, έρευνας, δικτύωσης, καινοτομίας και επικοινωνίας καλών πρακτικών μεταξύ των μελών και προωθεί τη συνεργασία μεταξύ ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και εταιριών για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας με τρόπο που να ευνοεί την εύρυθμη λειτουργία και επαγγελματική ανάπτυξη αμφοτέρων των συμβαλλομένων.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ