03.06.2022
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ and ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ

Φοιτητές από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην Κρήτη στα Παιδικά Χωριά SOS

Επιλεγμένοι φοιτητές από το Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Campus Κρήτης από τους πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στα Παιδικά Χωριά SOS της Κρήτης.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με τα Παιδικά Χωριά SOS της Κρήτης, η Σχολή Παιδαγωγικών του Campus Kρήτης διοργάνωσε και πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στα Παιδικά Χωριά SOS.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος “EXPLORING CHILDREN’S SOCIAL CONTEXTS” του προγράμματος σπουδών Προσχολικής Εκπαίδευσης, με στόχο οι φοιτητές να αποκτήσουν βιωματική εμπειρία και να έρθουν σε επαφή με τις ρεαλιστικές συνθήκες της εργασίας στον κλάδο τους. Την ομάδα φοιτητών που επιλέχθηκαν για να συμμετέχουν, συνόδευσε η Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη και διδάσκουσα στο πρόγραμμα BA (Hons) Early Childhood Education, Καρτσώνη Ευαγγελία.

Η συνεργασία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με τα Παιδικά Χωριά SOS της Κρήτης εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Από Καρδιάς» του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Την ομάδα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου υποδέχτηκε ο Πρόεδρος των Παιδικών χωριών SOS Κρήτης, κ. Πέτρος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του. Ακολούθησε ξενάγηση και παρουσίαση σχετικά με το λειτουργικό πλαίσιο του Φιλανθρωπικού Σωματείου, ενώ Ψυχολόγοι, Παιδαγωγοί και Κοινωνικοί Λειτουργοί φρόντισαν να εμβαθύνουν με περισσότερες λεπτομέρειες στα επιμέρους θέματα.  Οι φοιτητές, εντυπωσιασμένοι με το αξιοθαύμαστο έργο της δομής, εκδήλωσαν την επιθυμία τους και για εθελοντική προσφορά.

Η Σχολή Παιδαγωγικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει πρόγραμμα σπουδών στην Προσχολική Εκπαίδευση. Το BA (Hons) Early Childhood Education έχει διάρκεια 3 χρόνια και παρέχεται σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of East London.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ