02.06.2022
ΣΧΟΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Οnline σεμινάριο στα νευροψυχιατρικά περιστατικά από το Τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Λόγω υψηλής ζήτησης και ενδιαφέροντος, το σεμινάριο με θέμα τα νευροψυχιατρικά περισταστικά πραγματοποιήθηκε εκ νέου, συγκεντρώνοντας πλήθος φοιτητών και ενδιαφερόμενων.

Σημειώνοντας μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργάνωσε εκ νέου το online σεμινάριο «Κλινική Νευροψυχολογική Εκτίμηση και Αποκατάσταση Νευρολογικών και Νευροψυχιατρικών ασθενών», με εισηγητή τον κ. Θεοδοσίου Θωμά.  

Ο Θωμάς Θεοδοσίου Clinical Neuropsychologist – Lecturer/Modules Leader στα προγράμματα σπουδών BSc (Hons) Psychology & MSc Cognitive Neuropsychology της Σχολής Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου [MSc Clin NeuroPsy (NKUA-McGill, exc), BSc Psy (UoC, exc, 1st rank), Spec Training Medical Psy (NKUA, exc)], θα δώσει μια εξειδικευμένη διάλεξη με θέμα την αντιμετώπιση κλινικών νευρολογικών περιστατικών. Η διοργάνωση του σεμιναρίου αποτελεί πρωτοβουλία της Σχολής Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Η Σχολή Ψυχολογίας διοργανώνει σεμινάρια και ημερίδες που προωθούν την προαγωγή θεμάτων που αφορούν στην αναβάθμιση της ποιότητας περίθαλψης των ψυχικά ασθενών.

Φοιτητές και απόφοιτοι ψυχολογίας και επιστημών υγείας, καθώς και επαγγελματίες με ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα παρακολούθησαν ένα στοχευμένο webinar, λαμβάνοντας γνώσεις και εφόδια που αναβαθμίζουν το βιογραφικό τους.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ