05.06.2024
ΣΧΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ

Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας και ενημέρωσης στο Campus Λάρισας

Με σύνθημα “Ενημερώνομαι, Δωρίζω, Σώζω μία ζωή”, φοιτητές και καθηγητές του Campus έδωσαν το παρών, προσφέροντας αίμα.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη Λάρισα διοργάνωσε Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Με υψηλό το αίσθημα ευθύνης και ευαισθητοποίησης, φοιτητές και καθηγητές από όλα τα τμήματα του του Campus Λάρισας απάντησαν στο κάλεσμα, συμμετέχοντας με χαμόγελο σε αυτή την πράξη αλληλεγγύης, ενσυναίσθησης και κοινωνικής ευθύνης. Η δράση έλαβε χώρα εντός του Campus, υπό την καθοδήγηση και τον συντονισμό του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών της Σχολής Υγείας. 

Η δράση διοργανώθηκε από το Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών της Σχολής Υγείας, με κεντρικό σύνθημα «Ενημερώνομαι, Δωρίζω, Σώζω μία ζωή».

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προωθει την εθελοντική συμμετοχή των φοιτητών σε δράσεις και πρωτοβουλίες που ενισχύουν το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Στο πλαίσιο της πολύ σημαντικής πρωτοβουλίας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη Λάρισα φιλοξένησε ενημερωτική ομιλία με θέμα «Η αξία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στη χώρα μας», με ομιλήτριες τις κ.κ.:

  • Δρ. Κώτση Παρασκευή, Επίκουρη Καθηγήτρια Ιατρικής Μεταγγίσεων του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Διευθύντρια της Αιμοδοσίας και Αιματολογικού Εργαστηρίου)
  • Σκούρα Αποστολία-Λεμονιά, Επιμελήτρια Β’ Παθολογίας
  • Κιουτσούκουστα Νανά, Συντονίστρια Εξορμήσεων Αιμοδοτικών Συλλόγων

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ