28.12.2022
ΣΧΟΛΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Βράβευση φοιτητών του ΜΑ Sports Management του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στη Γιορτή του ΠΣΑΠΠ

Οι ποσοσφαιριστές Νίκος Γιαννακόπουλος και Γιάννης Ανδρέου, μεταπτυχιακοί φοιτητές στο MA Sports Management, βραβεύτηκαν στη 41η Γιορτή του ΠΣΑΠΠ.

Οι ποδοσφαιριστές Νίκος Γιαννακόπουλος και Γιάννης Ανδρέου, μεταπτυχιακοί φοιτητές του προγράμματος MA Sport Management, που προσφέρει η Σχολή Αθλητισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, βραβεύτηκαν στην 41η Γιορτή του ΠΣΑΠΠ για τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις και τη συνέχιση των σπουδών τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τη στιγμή της βράβευσής τους. 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι ένα από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα με τα οποία συνεργάζεται ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών-ΠΣΑΠΠ για να προσφέρει στα μέλη του υποτροφίες αλλά και διευκολύνσεις σπουδών, με σκοπό να διευρύνουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες. Δεδομένου οτι για τους περισσότερους αθλητές είναι δύσκολο να κρατήσουν μια ισορροπία μεταξύ ποδοσφαιρικής καριέρας και της επαγγελματικής ζωής που έπεται αυτής, ο ΠΣΑΠΠ επιδιώκει να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες της χώρας μας και να τους αναδείξει τη χρησιμότητα της έννοιας του «Dual Career», που αποσκοπεί στην καλύτερη δυνατή τους μετάβαση στη «μετά-ποδόσφαιρο» ζωή.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει σε επαγγελματίες του ποδοσφαίρου τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε προπτυχιακά προγράμματα Bachelor και στο τμήμα σπουδών MA Sport Management, με μειωμένα δίδακτρα. Ο Νίκος Γιαννακόπουλος, τερματοφύλακας στη Zimbru Μολδαβίας και ο Γιάννης Ανδρέου, αμυντικός στην ΠΑΕ Ηλιούπολης, είναι δύο από τους αθλητές – μέλη του ΠΣΑΠΠ, που επέλεξαν να στοχεύσουν και στην ακαδημαϊκή τους εξέλιξη, φοιτώντας στο Μεταπτυχιακό MA Sport Management.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών διοργανώνει ετησίως τον θεσμό της Γιορτής, με στόχο να αναδείξει τους ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες που ξεχωρίζουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, τόσο με τις επιδόσεις, όσο και με το ήθος τους. Επιπλέον, μέσω του θεσμού προωθεί τις αξίες της διεκδίκησης, της ισότητας, της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.

Στη φετινή εκδήλωση έδωσαν το παρών, εκ μέρους του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, ο Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του MA Sports Management (Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Αθλητισμού), κ. Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος και η Dean της Σχολής Ψυχολογίας και Ακαδημαϊκή Διευθύντρια στο Campus Αμαρουσίου, κα Γκόλτση Βίκυ (2ος και 3η από αριστερά, στην κεντρική φωτό).

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ