18.07.2022
ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ

Εθελοντική συμμετοχή φοιτητριών της Σχολής Παιδαγωγικών στο 5o Bobos Arts Festival

Οι φοιτήτριες Παιδαγωγικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συμμετείχαν στο πιο πετυχημένο Παιδικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ της Αθήνας.

Προωθώντας τη συμμετοχή σε πρωτοβουλίες που προωθούν την εκπαίδευση και τη μάθηση μέσω της ενεργούς δράσης, φοιτήτριες από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής της Σχολής Παιδαγωγικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βοήθησαν εθελοντικά στη διεξαγωγή του 5oυ Bobos Arts Festival.

Πρόκειται για ένα παιδικό φεστιβάλ, το οποίο έχει στόχο να φέρει τα παιδιά σε επαφή με τον πολιτισμό και τις τέχνες, προσφέροντας παράλληλα ποιοτική ψυχαγωγία σε όλη την οικογένεια.  Περισσότερα από 2.000 άτομα πέρασαν από τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, όπου έλαβε χώρα η φετινή διοργάνωση συμβάλλοντας ώστε το φεστιβάλ να γίνει μια μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους. Στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ παρουσιάστηκαν παραστάσεις και shows με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ενώ σε διάφορες γωνιές του κήπου είχαν στηθεί πρωτότυπα εργαστήρια και δράσεις.

 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προωθεί την εθελοντική συμμετοχή των φοιτητών σε εκδηλώσεις και την επαφή με δράσεις σχετικές με το γνωστικό αντικείμενο των σπουδών τους, που επιταχύνουν την εξέλιξή τους.

Οι φοιτήτριες του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσέφεραν την πολύτιμη βοήθεια τους, συμβάλλοντας  στην άψογη διεξαγωγή του φεστιβάλ, καθώς επίσης και στη μετάδοση των μηνυμάτων και νοημάτων που έχει στόχο να μεταδώσει στα παιδιά, όπως η συνύπαρξη, η ενσυναίσθηση, η φιλαναγνωσία, η δημιουργικότητα, η ειλικρίνειας και η απλότητα.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προωθεί τη συμμετοχή και εθελοντική δράση των φοιτητών που διευρύνουν τα ερεθίσματα και τα ενδιαφέροντά τους και τους οδηγούν στη συλλογή πολύτιμων εμπειριών, σε σίγουρα επαγγελματικά βήματα και, τελικά, στη χάραξη μιας επιτυχούς επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ