30.11.2021
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ and ΣΧΟΛΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Νέα συνεργασία Μητροπολιτικού Κολλεγίου και Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες – Ε.Α.Ο.Μ. Α.με.Α

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Από καρδιάς για τον αθλητισμό», το Μητροπολιτικό Κολλέγιο υπογράφει συνεργασία με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Α.με.Α.

Είμαστε δίπλα σε κάθε αθλητή που υπερβαίνει τις δυνάμεις και τα σωματικά του όρια! Με γνώμονα την πρόσβαση αθλητών Α.με.Α. σε προγράμματα σπουδών υψηλής ποιότητας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο υπέγραψε πρόσφατα σύμφωνο συνεργασίας με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.

Η συνεργασία με την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Από καρδιάς» του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και στο πλαίσιο αυτό παρέχονται, ετησίως, δύο υποτροφίες σε εγγεγραμμένους αθλητές της Ε.Α.Ο.Μ. ΑμεΑ οι οποίοι επιθυμούν να φοιτήσουν σε προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με διακεκριμένα διεθνή πανεπιστήμια.

Επιπλέον, η συνεργασία προβλέπει την υποστήριξη αθλητικών γεγονότων και διοργανώσεων, καθώς και κοινωνικών και εκπαιδευτικών δράσεων. Μάλιστα, δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές των προγραμμάτων σπουδών Προπονητικής, Διοίκησης Αθλητισμού, Αποκατάστασης, Φυσικοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Διαιτολογίας, Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών να συμμετέχουν και να προσφέρουν εθελοντικά σε εκδηλώσεις της Ε.Α.Ο.Μ. ΑμεΑ. Αντίστοιχα, η συνεργασία προάγει  και τη διοργάνωση σεμιναρίων ή/και θεματικών παρουσιάσεων από την Ομοσπονδία προς τους φοιτητές του Κολλεγίου.

Η συνάντηση για την υπογραφή του πρωτόκολλου συνεργασίας υπεγράφη έλαβε χώρα στην έδρα της ομοσπονδίας, στο ΟΑΚΑ. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής κ. Δημήτριος Διαμαντής, ενώ για λογαριασμό της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ παρέστη η Πρόεδρος της ομοσπονδίας κα. Ιωάννα Καρυοφύλλη.

«Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία που είναι αθλητικού, εκπαιδευτικού και πολιτιστικού περιεχομένου θα έχει πολλά να προσφέρει στην Ομοσπονδία μας στο μέλλον», δήλωσε η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, κα. Ιωάννα Καρυοφύλλη. 

Η συνάντηση για την υπογραφή της συμφωνίας έδωσε στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον «χρυσό» Παραολυμπιονίκη του στίβου, Νάσο Γκαβέλα καθώς και με τον προπονητή του Νέστορα Κολοβό.

Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Από καρδιάς» του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ