30.11.2021
ΣΧΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ

Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Διεθνές Συνέδριο ECOSEP

Καθηγητές και φοιτητές από το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συμμετείχαν στις εργασίες του 7ου Διεθνούς Συνεδρίου του European College of Sports and Exercise Physicians.

Με σταθερή παρουσία στα μεγαλύτερα και επιδραστικότερα Συνέδρια Υγείας, το Τμήμα Φυσικοθεραπείας της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 7ο Διεθνές Συνέδριο ECOSEP (European College of Sports and Exercise Physicians).

“Sports Medicine and Science: Facts for the Future” ήταν το κεντρικό θέμα της φετινής διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Αθλητιατρικής, παράλληλα με την οποία έλαβε χώρα και το 2ο EA4SD International Symposioum με θέμα: “Dentistry Meets Sports”.

Όσον αφορά στη συμμετοχή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, οι φοιτητές του προγράμματος συμμετείχαν στις θεματικές εργασίες και στα εξειδικευμένα worκshops της εκδήλωση. Παράλληλα, ο καθηγητής του προγράμματος, κ. Κωνσταντίνος Κορωνάκης, πραγματοποίησε επιστημονική ανακοίνωση – ομιλία με θέμα: «Η αποτελεσματικότητα της άσκησης με Blood Flow Restriction στο μετεγχειρητικό στάδιο αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου».

Στη φωτογραφία: ο κ. Κορωνάκης στο pontium του Συνεδρίου.  

Η συμμετοχή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε μεγάλες διοργανώσεις - επιστημονικά Συνέδρια Υγείας συνάδει με την προσπάθεια του Κολλεγίου να καλλιεργεί το ερευνητικό πνεύμα στους φοιτητές και να προωθεί την ανάγκη να παραμένουν συντονισμένοι με τις τρέχουσες εξελίξεις του κλάδου τους.

Επιπλέον, το Συνέδριο ECOSEP τίμησαν με την παρουσία τους ο Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του προγράμματος σπουδών BSc (Hons) Physiotherapy, κ. Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου και ο καθηγητής Φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, κ. Νίκος Σταθόπουλος.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ