09.02.2022
ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Σεμινάριο “Real Estate Investment Management in Greece”

Μια αναλυτική ματιά στην επικαιρότητα της συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα από 4 experts του είδους.

Με γνώμονα τη συνεχή εκπαίδευση των φοιτητών και με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο της διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργάνωσε εξειδικευμένο σεμινάριο για φοιτητές προγραμμάτων σπουδών Διοίκησης/ Οικονομικών, καθώς και επαγγελματίες στη διαχείριση επενδύσεων ακίνητης περιουσίας, με θέμα την ανάλυση αγοράς ακινήτων στην Ελλάδα.

To σεμινάριο “Real Estate Investment Management in Greece” πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στο αμφιθέατρο του Campus Αμαρουσίου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.
Καλεσμένοι ομιλητές ήταν 4 κορυφαίοι επαγγελματίες της αγοράς ακινήτων οι οποίοι θα μοιράστηκαν γνώσεις από την πολυετή, επιτυχημένη πορεία τους στον χώρο και έδωσαν το στίγμα των εξελίξεων την τρέχουσα περίοδο. Πιο συγκεκριμένα είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τους:

  • Κωνσταντίνος Πεχλιβανίδης, Chief Property Investment Officer – Premia Properties
  • Ευγενία Μουρούσια, Investment Director & Asset Management Director Non – Retail-Noval Property
  • Νίκος Μπαλάνης, Managing Director and Co-CIO of Real Estate Platform – Dromeus Capital Group
  • Γιώργος Φιλόπουλος, Investment Manager Trastor REIC

Θεματικές ενότητες:

  • Ανάλυση της αγοράς ακινήτων στην Ελλάδα
  • Επενδυτικές δραστηριότητες ελληνικών εταιρειών Real Estate
  • Κριτήρια Επένδυσης ακίνητης περιουσίας
  • Κριτήρια Διαχείρισης ακίνητης περιουσίας
  • Εκτιμήσεις για σκοπούς επένδυσης και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας

Το σεμινάριο παρακολούθησαν φοιτητές Πολυτεχνικών, Οικονομικών και Νομικών Σχολών, καθώς και φοιτητές και απόφοιτους προγραμμάτων σπουδών στη Διαχείριση Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας που επιθυμούν να εξελίξουν τις γνώσεις και την επαγγελματική τους πορεία.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Σχολής Διοίκησης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου η οποία προσφέρει  μεταπτυχιακό τμήμα MSc Real Estate Investment Finance, στη Διαχείριση Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας σε συνεργασία με το διακεκριμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο Oxford Brookes University. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ