03.12.2021
ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Tourism Career Webinar της Placement International στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Η Placement International είναι μια από τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες εταιρίες πρόσληψης ανθρώπινου δυναμικού για ξενοδοχεία.

 

Η πολυβραβευμένη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργάνωσε Online Ημέρα Καριέρας σε συνεργασία με την Placement International, μία από τις ισχυρές εταιρίες πρόσληψης ξενοδοχειακού προσωπικού.

Η Online Ημέρα Καριέρας πραγματοποιήθηκε σε δύο δόσεις. Η πρώτη συνάντηση έλαβε χώρα διαδικτυακά, μέσω Microsoft Teams. Στη διάρκεια της, φοιτητές και απόφοιτοι παρακολούθησαν ενημερωτική παρουσίαση από την Placement International σχετικά με τις πρακτικές και τοποθετήσεις σε διεθνή ξενοδοχεία, καθώς και τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των κατάλληλων. Την παρουσίαση διαδέχτηκε η αξιολόγηση των βιογραφικών και οι συνεντεύξεις, στη διάρκεια των οποίων, οι φοιτητές και απόφοιτοι της Σχολής Τουρισμού είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τον εαυτό τους και να διεκδικήσουν αμειβόμενη θέση πρακτικής άσκησης σε μεγάλα ξενοδοχεία, σε όλο τον κόσμο.

Οι πρακτικές αφορούν σε ξενοδοχεία που βρίσκονται στις μεγαλύτερες μητροπόλεις και σε δημοφιλείς προορισμούς όπως Μαιάμι, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη ή σε πόλεις της Ιταλίας, Ισπανίας, Γαλλίας, Πορτογαλίας, Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας, Κέιπτάουν, Γιοχάνεσμπουργκ, Ντουμπάι, Κατάρ, Χονγκ Κονγκ, Ταιλάνδη, Σανγκάη, Βιετναμ κ.α.

Η Placement International προσφέρει δυνατότητα για πρακτική άσκηση, διάρκειας 6 ή 12 ή 24 μηνών. 

Η πρακτική άσκηση αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία για τόσο για φοιτητές και τελειόφοιτους, όσο και για απόφοιτους καθώς προσφέρει ουσιαστική εξάσκηση και εκπαίδευση στην πράξη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να δουν και να κατανοήσουν, εκ των έσω, τα μυστικά του κλάδου. Επιπλέον, είναι ένας τρόπος για κάθε μελλοντικό επαγγελματία να εξοικειωθεί με τον τρόπο λειτουργίας των ξενοδοχείων παγκοσμίου φήμης και, τελικά, να κάνει το πρώτο βήμα για μια καριέρα διεθνών προδιαγραφών.

 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ