15.12.2022
ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Τελειόφοιτοι της Σχολής Διοίκησης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στον όμιλο INTERAMERICAN

Ομάδα τελειόφοιτων από τα Τμήματα Business Management και Accounting & Finance του campus του Πειραιά συνομίλησαν με στελέχη από τον όμιλο της Interamerican.

Στοχεύοντας στην επαφή των φοιτητών με τις επικρατέστερες εταιρίες της αγοράς εργασίας, τελειόφοιτοι της Σχολής Διοίκησης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και, συγκεκριμένα, των Τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων (BA Business Management) και Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής (BSc Accounting & Finance) από το Campus Πειραιά, επισκέφτηκαν τα κεντρικά γραφεία του ομίλου της Interamerican.

Αρχικά, οι φοιτητές παρακολούθησαν παρουσίασή των δράσεων του ομίλου και γενικότερα του ασφαλιστικού κλάδου από τον Deputy General Sales & Marketing Director, κ. Μάρκο Φραγκουλόπουλο. Ακολούθησε μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση στη διάρκεια της οποίας οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και απαιτήσεις της ασφαλιστικής αγοράς στην αναζήτηση νέων στελεχών, όπως για τις τεχνικές και διαπροσωπικές δεξιότητες που, πλέον, θεωρούνται σημαντικές.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Innovation Lab της εταιρίας. Πρόκειται για χώρους σχεδιασμένους κατά τα πρότυπα της Google -φωτεινά open spaces με φιλόξενους καναπέδες και πολυθρόνες – όπου τα στελέχη σχεδιάζουν τα νέα προϊόντα που θα λανσάρει η εταιρία στην αγορά.

Η επίσκεψη αποτέλεσε μια ιδιαίτερα διαφωτιστική εμπειρία για τους φοιτητές μας οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν με τις σύγχρονες και πρωτοπόρες τεχνικές management και marketing, αλλά και τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα μιας επιχείρησης με ηγετική θέση στον κλάδο τόσο ως προς τα στελέχη της, όσο και προς τους πελάτες της.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ