15.12.2022
ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ

Κάρτες αγάπης σε ασθενείς αντικαρκινικών νοσοκομείων από το Τμήμα Παιδαγωγικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Φοιτητές του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής – Early Childhood Studies του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συμμετείχαν στη δράση αλληλεγγύης WinCancer.

Στηρίζοντας τις πράξεις αλληλεγγύης και στέλνοντας ένα μήνυμα αγάπης, κυριολεκτικά, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες από τη Σχολή Παιδαγωγικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και, συγκεκριμένα, από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής (BA Early Childhood Education), από το Campus του Αμαρουσίου έλαβαν μέρος στην δράση “Win Cancer”.

Πρόκειται για μια πράξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων που αποτελεί πρωτοβουλία της ΑΜΚΕ “Win Cancer” με στόχο την ψυχολογική ενίσχυση και  ανακούφιση των ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο και αναγκάζονται να περνούν τις ημέρες των γιορτών στο νοσοκομείο.

Οι φοιτητές έφτιαξαν τις δικές τους χειροποίητες κάρτες, τις γέμισαν με ευχές και αισιόδοξα μηνύματα και τις έστειλαν στο Win Cancer.

Οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να συμμετάσχει στη δράση γράφοντας μια κάρτα και στέλνοντας τη στο WinCancer, στην ταχυδρομική διεύθυνση Ικτίνου 60 ΤΚ 18450 Νίκαια Αττικής. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Win Cancer αναλαμβάνει να την παραδώσει με ασφάλεια.

Η μάχη κατά του καρκίνου είναι δύσκολη και σκληρή και γι’ αυτό κανένας δεν πρέπει να νιώθει μόνος του. Υπερπηδώντας την απαγόρευση του επισκεπτηρίου, το Win Cancer δημιούργησε το δικό του «επισκεπτήριο αγάπης» σαν ένα μέσο να βρεθούμε όλοι στο περιβάλλον των ασθενών των αντικαρκινικών νοσοκομείων και να αγκαλιάσουμε τους ασθενείς με άλλον τρόπο!

Λίγα λόγια για τη Win Cancer: 

Η Win Cancer είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που βασικό σκοπό είχε να δώσει αισιοδοξία, να βοηθήσει στην εξωστρέφεια των ασθενών με καρκίνο και των οικείων τους. Επίσης, στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ελληνικής πολιτείας για θέματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ