05.07.2022
ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Online Workshop αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη Λάρισα

Πώς μπορούμε να κάνουμε τον χρόνο σύμμαχό μας και να εξασφαλίσουμε καλύτερη απόδοση στο εκπαιδευτικό ή/και εργασιακό περιβάλλον;

Η εκπαίδευση των φοιτητών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου αφορά και στην ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων που μπορούν να διευκολύνουν τόσο την εργασιακή, όσο και την προσωπική τους καθημερινότητα. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το εκπαιδευτικό σεμινάριο “Post-Digital Era Βecoming future proof”, η Σχολή Διοίκησης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στη Λάρισα διοργάνωσε το online workshop «Χρόνος Υπάρχει…5+1 τρόποι να δαμάσουμε τον προβλέψιμα απρόβλεπτο χρόνο». 

Ο Τάσος Γούσιος (ΜΒΑ Tourism Business), εισηγητής του σεμιναρίου, ανέλαβε να καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες ώστε να αναπτύξουν τεχνικές που θα τους βοηθήσουν στην σωστή αξιοποίηση του διαθέσιμου χρόνου, προς όφελος τόσο των ίδιων, όσο και της επιχείρησης για την οποία εργάζονται.

Η αποτελεσματική διαχείριση χρόνου δίνει τη δυνατότητα στον εργαζόμενο να κερδίσει χρόνο, να καταβάλει μικρότερη προσπάθεια και να αυξήσει την ικανότητά του να λαμβάνει αποφάσεις. 

Μέσα από ένα διαδραστικό εργαστήριο, οι συμμετέχοντες εξασκήθηκαν σε πρακτικές, χρήσιμα εργαλεία και ασκήσεις για να ξεκινήσουν να οργανώνουν τον χρόνο με σκοπό να αποτελέσει πολύτιμο και δυναμικό σύμμαχο για την επίτευξη των στόχων τους.

Το online workshop παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τόσο φοιτητές και απόφοιτοι, όσο και ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων, ελεύθεροι επαγγελματίες, καθώς και εργαζόμενοι διαφόρων κλάδων.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ