30.06.2022
ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Workshop από τη Σχολή Διοίκησης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Επιμελητήριο Λάρισας

Ένα workshop αφιερωμένο στην επόμενη ημερα του κόσμου των επιχειρήσεων και του τρόπου με τον οποίο διαμορφώνεται η εργασία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε το εξειδικευμένο workshop που πραγματοποίησε η Σχολή Διοίκησης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στη Λάρισα, με θέμα:

“Post-Digital Era Βecoming future proof”. 

Το θέμα του εκπαιδευτικού σεμιναρίου αφορούσε στις αλλαγές και το νέο τοπίο που διαμορφώνεται από την είσοδο του “Metaverse Continuum”, ενός φάσματος ψηφιακά βελτιωμένων κόσμων, πραγματικοτήτων και επιχειρηματικών μοντέλων στον κόσμο των επιχειρήσεων. Το workshop έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο της Λάρισας, με εισηγητή τον Dean της Σχολής Διοίκησης Επιχ. & Οικονομικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, Δρ. Πάρη Λιανό.

Το workshop πραγματοποιείται με τη στήριξη του ΣΘΕΒ (Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών), του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Λίγα λόγια για τη θεματική του workshop:

Το “Metaverse Continuum” είναι ένα φάσμα ψηφιακά βελτιωμένων κόσμων, πραγματικοτήτων και επιχειρηματικών μοντέλων που είναι έτοιμα να φέρουν επανάσταση στη ζωή και τις επιχειρήσεις την επόμενη δεκαετία. Αναμένεται να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις λειτουργούν και αλληλεπιδρούν με τους πελάτες, τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η εργασία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν, καθώς και τον τρόπο που τα παράγουν και τα διανέμουν. Καθώς αυτές οι εξελίξεις αμφισβητούν
τις βασικές υποθέσεις σχετικά με την τεχνολογία και τις επιχειρήσεις, δημιουργείται ένα νέο τοπίο χωρίς κανόνες ή προσδοκίες.

Στόχος των παράλληλων εκπαιδευτικών δράσεων που διοργανώνει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι οι φοιτητές μας να βρίσκονται πάντα ένα βημά μπροστά από τις επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις που άπτονται του γνωστικού τομέα τους. 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ