14.12.2021
ΣΧΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ

Αναβάθμιση του φυσικοθεραπευτικού εξοπλισμού για το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Η νέα συνεργασία του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με την εταιρία Amistim.

Ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη στην παροχή σπουδών υψηλής ποιότητας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο εγκαινίασε μια νέα συνεργασία που αφορά στην αναβάθμιση του εργαστηριακού εξοπλισμού της Σχολής Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Φυσικοθεραπείας  ξεκινά την ετήσια συνεργασία του με την εταιρία ιατρικού-φυσικοθεραπευτικού εξοπλισμού “Αmistim”. Στο πλαίσιο αυτό, τα εργαστήρια του προγράμματος σπουδών στη Φυσικοθεραπεία, BSc (Hons) Physiotherapy, προμηθεύονται με νέο, ακόμα πιο σύγχρονο εξοπλισμό.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας και των συνθηκών πρακτικής εξάσκησης των φοιτητών, βοηθώντας τους παράλληλα να παραμένουν ενήμεροι σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο της αποκατάστασης. Παράλληλα, η ενίσχυση του δικτύου συνεργατών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου αφορά και στην αύξηση των ευκαιριών διασύνδεσης των φοιτητών με την αγορά εργασίας.

Την παρουσίαση και επίδειξη λειτουργίας του εξοπλισμού πραγματοποίησε o κ. Μανόλης Σταυρόπουλος μαζί με τον διδάσκοντα του προγράμματος σπουδών στη Φυσικοθεραπεία, κ. Κορωνάκη.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ