02.09.2021
ΣΧΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ

Βράβευση της τελειόφοιτης Νοσηλευτικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στα φοιτητικά βραβεία του Queen Margaret University

Η τελειόφοιτη του προγράμματος σπουδών Νοσηλευτικής, BSc (Hons) Nursing, Ξένια Χατζιλλάρι, αναδείχθηκε νικήτρια στα φετινά φοιτητικά Βραβεία “Best Undergraduate student on an overseas programme” του Βρετανικού Πανεπιστημίου Queen Margaret University, που αποτελεί μια από τις μακροβιότερες ακαδημαϊκές συνεργασίες του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Ο φοιτητικός διαγωνιστικός θεσμός του Queen Margaret University αναδεικνύει τους φοιτητές με την υψηλότερη απόδοση στο πρόγραμμα σπουδών Νοσηλευτικής από όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, στον κόσμο, που, σε συνεργασία με το QMU, προσφέρουν το πρόγραμμα BSc (Hons) Nursing.

Στη φετινή διοργάνωση 4 από τους 5 υποψήφιους που επιλέχθηκαν ως υποψήφιοι ήταν φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου! Ανάμεσα σε αυτούς και η τελειόφοιτη Ξένια Χατζιλλάρι. Συνομιλώντας μαζί της, πριν την τελετή απονομής των βραβείων η οποία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, η κα Χατζιλλάρι είχε δηλώσει:

«Παράλληλα με τις σπουδές μου, πολύ σημαντικές υπήρξαν και οι εμπειρίες που απέκτησα κατά την διάρκεια της κλινικής πρακτικής άσκησης σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας, καθώς μέσω αυτής μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω σε επαφή με πραγματικά περιστατικά τα οποία συνέβαλαν στην ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων όπως η κριτική σκέψη, η συστηματική προσέγγιση για την επίλυση προβλημάτων και η νοσηλευτική λήψη αποφάσεων στο επαγγελματικό πλαίσιο παροχής ασθενοκεντρικής φροντίδας. Θεωρώ ότι η αξιοποίηση όλων των παραπάνω, σε συνδυασμό με την προσωπική προσπάθεια, οδήγησαν στην υποψηφιότητα μου για τα ετήσια βραβεία φοιτητών Νοσηλευτικής από το Queen Margaret University, για την οποία νιώθω ιδιαίτερα περήφανη!».

Στο βίντεο, το οποίο γυρίστηκε μετά τη βράβευσή της, μοιράζεται τα συναισθήματά της για τη βράβευσή της, τη συμβουλή της για υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις, την εμπειρία της από το πρόγραμμα σπουδών, καθώς και τα μελλοντικά της επαγγελματικά όνειρα.

Η συγκεκριμένη βράβευση αναδεικνύει ταυτόχρονα το κύρος και την ποιότητα του προγράμματος σπουδών Νοσηλευτικής που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, σε συνεργασία με το Queen Margaret University. Τα κριτήρια ώστε ένας φοιτητής να είναι υποψήφιος στα ετήσια βραβεία Νοσηλευτικής του Queen Margaret University είναι οι υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και η θετική συνεισφορά στον κλάδο της Νοσηλευτικής.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ