24.06.2020
ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Webinar: «Το Τravel Blogging στην εποχή του COVID-19»

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, με στόχο να φέρει τους φοιτητές σε επαφή με τις νέες τάσεις στο επιχειρείν και τους νέους, αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, ενισχύοντας παράλληλα την αισιοδοξία και τη δημιουργικότητά τους, διοργανώνει τη σειρά διαδικτυακών διαλέξεων με θέμα «Η Ελληνική οικονομία στην εποχή του COVID-19».Το τρίτο -και τελευταίο για το φετινό ακαδημαϊκό έτος- Webinar της σειράς με τίτλο “Travel Blogging during COVID-19 times”, αφορά το travel blogging στην εποχή του Covid-19 και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24/06, 18:00-19:00, μέσω Μicrosoft Teams. Στο πλαίσιο του Webinar, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο υποδέχεται διαδικτυακά την κα. Μαρία Κόφου, Travel Blogger & Experience Designer η οποία θα παρουσιάσει και θα αναλύσει τις προκλήσεις που συναντά το επάγγελμα των travel bloggers κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης.

Πιο συγκεκριμένα, η κα. Κόφου, στη διάρκεια της διάλεξης της θα αναφερθεί στις παρακάτω θεματικές ενότητες:

• Travel Blogging: επάγγελμα ή hobby.
• Η ελευθερία των travel bloggers.
• Ο ρόλος του travel blogging στην τουριστική βιομηχανία, ειδικά κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης.
• Η προσαρμογή του travel blogging στις συνθήκες του COVID-19.Την κα Κόφου θα συνοδεύσουν στο «ταξίδι» της οι κ.κ.: Ειρήνη Βλάσση, Programme Leader του τμήματος Business Management, στο Campus Πειραιά,
Μαριλένα Γέμτου, Programme Leader του τμήματος Marketing Management, στο Campus Αμαρουσίου
Ιωάννης Παπαδόπουλος, Programme Leader του τμήματος Business Management, στο Campus ΘεσσαλονίκηςΤο Webinar απευθύνεται σε φοιτητές από προγράμματα σπουδών Διοίκησης, Μαρκετινγκ, Τουρισμού, Οικονομίας, Επικοινωνίας, αλλά και σε κάθε ιδιώτη/επαγγελματία με ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα.

Συμμετοχή: ελεύθερη
Δήλωση συμμετοχής στο evlassi@mitropolitiko.edu.gr Λίγα λόγια για την ομιλήτρια Μαρία Κόφου:Η Μαρία Κόφου εργάζεται ως Τravel Blogger και Experience Designer. Σπούδασε Δημοσιογραφία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και πραγματοποίησε το μεταπτυχιακό της στο “Digital Media and Communication” στο Μιλάνο της Ιταλίας, όπου εργάστηκε ως Digital PR & Account Manager. Όταν ανέλαβε τη θέση της social media manager για τον λογαριασμό Discover Greece της Marketing Greece, συνειδητοποίησε την αγάπη της για τον Τουρισμό και τα ταξιδιά. Σήμερα, έχοντας δοκιμάσει το solo-travelling και ταξιδέψει από τον Παναμά και τη Σιβηρια μέχρι το Πουέρτο Ρίκο και τη Μογγολία, διατηρεί τη δική της start up επιχείρηση, Tfortravel.gr, ένα online ταξιδιωτικό γράφειο (digital travel agency) για γυναίκες που αγαπούν να ταξιδεύουν μόνες τους. 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ