20.09.2022
ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Γνωρίστε τα προγράμματα σπουδών της Σχολής Πολιτισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Η Σχολή Πολιτισμού διοργάνωσε ένα μοναδικό Open Day για μια εφ’ όλης της ύλης γνωριμία με τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει!

Η πολυβραβευμένη Σχολή Πολιτισμού & Επικοινωνίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργάνωσε ανοιχτή εκδήλωση γνωριμίας για τα υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών που προσφέρει.

Στο “Open Day” παρευρέθηκαν απόφοιτοι από διάφορες εκπαιδευτικές βαθμίδες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να:

  • ενημερωθούν πλήρως για το πρόγραμμα σπουδών που τους ενδιαφέρει,
  • γνωρίσουν και να συζητήσουν με την ακαδημαϊκή ομάδα του κάθε προγράμματος
  • ξεναγηθούν στους χώρους, τα εργαστήρια και τις αίθουσες του υπερσύγχρονου Campus Αθήνας, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης,
  • έρθουν σε επαφή με την εμπειρία της φοιτητικής ζωής στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο!

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του βιβλίου Το Ταξίδι της Γραφής, μια συλλογή διηγημάτων από τους αποφοίτους του μεταπτυχιακού στη Δημιουργική Γραφή. 

Σε συνεργασία με διακεκριμένα Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, η Σχολή Πολιτισμού & Επικοινωνίας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γνωστικών πεδίων και παραστατικών τεχνών, με βασικό γνώμονα τη δημιουργία, την ενημέρωση και τον πολιτισμό. Πιο συγκεκριμένα προσφέρει προπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε πεδία όπως η Δημοσιογραφία, η Σκηνοθεσία, η Μουσική Παραγωγή και Ηχοληψία. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα για συνέχιση των σπουδών σε μεταπτυχιακό επίπεδο σε πεδία όπως η Δημιουργική Γραφή (Creative Writing) και η Υποκριτική.

Ανακαλύψτε ΕΔΩ τα Bachelors (προπτυχιακά) και τα Masters (μεταπτυχιακά)
που προσφέρει η Σχολή Πολιτισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ