17.05.2022
ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Διάκριση της Σχολής Τουρισμού στα Tourism Awards για 3η συνεχή χρονιά

Η 9η διοργάνωση των Tourism Awards τίμησε τη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για την ποιότητα των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει με το Silver Award.

Η πολυβραβευμένη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βραβεύτηκε στα Tourism Awards 2022 λαμβάνοντας Silver Award στην κατηγορία «Προγράμματα εκπαίδευσης & εξειδίκευσης / Online training programs / Σύνδεση εκπαίδευσης & αγοράς».

Είναι η 3η συνεχή χρονιά που το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διακρίνεται στον θεσμό των Tourism Awards, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την κυριαρχία του στον τομέα της εκπαίδευσης στον Τουρισμό και την Φιλοξενία. Για την παραλαβή του βραβείου, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο εκπροσώπησαν ο κ. Τριάντ Φλουρής, Vice Principal Academic Affairs, ο κ. Θεόδωρος Μπενετάτος, Dean της Σχολής Τουρισμού και ο κ. Αλέξανδρος Δαρδούφας, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος για το BA in International Hospitality Tourism Management & Operations Manager – VET by EHL Programme.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με αυτό το βραβείο, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσθέτει ακόμα μια διάκριση στο χαρτοφυλάκιο της και, με 9 διακρίσεις στο σύνολο, παραμένει στην κορυφή ως η πιο βραβευμένη Σχολή Τουρισμού στην Ελλάδα. 

Στην 9η τους διοργάνωση, τα βραβεία-θεσμός του κλάδου συνεχίζουν σταθερά να επιβραβεύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους. Η λαμπερή τελετή απονομής έλαβε χώρα στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, με τον αριθμό των καλεσμένων να ξεπερνά τους 500. Ανάμεσά τους η  Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας.

«Τα Tourism Awards έχουν μοναδική αξία γιατί αποτελούν επιβράβευση των επαγγελματιών του ευρύτερου κλάδου της φιλοξενίας από τους επαγγελματίες του χώρου. Χωρίς ανταγωνιστικά φίλτρα και παρωπίδες αναγνωρίζουμε το έργο, αλλά και τις προσπάθειες των συναδέλφων και τοποθετούμε την οικονομία της φιλοξενίας εκεί που πραγματικά βρίσκεται, στην κορυφή του οικονομικού βίου του τόπου», δήλωσε ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Αλέξανδρος Αγγελόπουλος.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ